Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/c/d/nextlevel-fitness.nl/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1370 Melvin Sporkslede - Next Level Fitness

MELVIN SPORKSLEDE

Groepsles Docent & Fitness Instructeur

Expertisen en specialiteiten
Ik ben van origine danser en choreograaf. Van 1995 tot 2011 heb ik mijn eigen dansschool gehad. Na het runnen van mijn eigen dansschool werk ik nu fulltime als sport docent op diverse basisscholen, MBO’s en ROC’s van Amsterdam. Daarnaast ben ik werkzaam als fitness instructeur en geef ik diverse groepslessen, coach en begeleid ik sporters die meer uit zichzelf willen halen.
Persoonlijke interesse en passie
Naast mijn werkzaamheden in de fitness branche ben ik in mijn vrije tijd werkzaam als host, presentator en m.c. op verschillende feesten en evenementen. Ik houd ervan om te reizen met mijn gezin, daarnaast ben ik een voorstander van een healthy lifestyle. Kom een keer meedoen met een van mijn lessen en ik zal je aansteken met mijn enthousiasme. Tot snel!

Ervaring Groepslesdocent & Fitnes Instructeur

 
Ik geef sinds 2003 les op basis-en middelbare scholen. Hier verzorg ik de KidsFit (sport & spel) lessen. Ik vind het werken met kids erg leuk en haal daar mijn voldoening uit. Het is mooi om hun ontwikkeling van dichtbij mee te maken, temeer omdat ik zelf ook 2 kids heb. Naast het verzorgen van kidslessen geef ik ook een aantal jaren groepslessen bij diverse fitness centra in Amsterdam. Ik vind het belangrijk dat er naast hard werken ook plezier wordt gemaakt. Mijn motto tijdens mijn groepsles is dan ook work hard but laugh harder!

Opleidingen

  • AALO Fitness Trainer Level 1

  • AALO Fitness Trainer Level 2