Next Level Fitness gesloten t/m 31 augustus (Coronavirus)

Beste leden en/of ouders/verzorgers,

Ik denk dat jullie het nieuws rondom het coronavirus ook op de voet volgen. Zo ook bij ons. Hoewel ik weet en besef dat ik me niet moet laten leiden door angst, voel ik ook de druk en verantwoordelijkheid om het juiste te doen. Constant ben ik op zoek naar informatie en kijk ik hoe andere gyms, dansscholen en (sport)verenigingen hiermee omgaan.

Ik begin me steeds meer te realiseren dat we het coronavirus tezamen moeten uitroeien en verdere verspreiding zoveel mogelijk moeten beperken. Ik heb continu overleg gehad met instructeurs, klanten en collega sportschool/dansschool/gym houders en merk dat ook zij een gemengd gevoel hebben. Steeds meer mensen houden hun kids thuis. Ik denk dat steeds meer mensen kiezen voor veiligheid.

Ik heb nu dan ook besloten om het advies van het NOC-NSF te volgen en al onze activiteiten, die wij met veel liefde en passie beoefenen, tot en met 31 augustus. Met pijn in ons hart maar wel met liefde en respect voor jullie en onze gezondheid.

Wij zullen de berichtgeving van het RIVM en het NOC-NSF blijven volgen en hopen de trainingen en lessen snel weer voort te kunnen zetten.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Wij houden jullie op de hoogte. Reageren kan via de mail maar ook via WhatsApp

Met vriendelijk en sportieve groet,

Team Next Level Fitness.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *